Foto: Evelina Attlid
 

Fotografen

 

Anna, 23 år gammal, född och verksam i södra Sverige.
 

Uppvuxen i en kreativ familj där passionen för fotografering kom tidigt. Jag har alltid haft en stor förkärlek till hästar och växte mer eller mindre upp i stallet. Det föll sig därav naturligt att så småningom börja kalla mig hästfotograf.
 

Idag, efter över tio år i branschen, driver jag eget företag vid sidan av mina studier och brinner för all sorts fotografering. Dessutom fotograferar jag gärna både digitalt och analogt. Oavsett motiv eller teknik är min vision att ta fram ärliga, oregisserade bilder fulla av inlevelse – jag använder mig enbart av naturligt ljus, och strävar alltid efter att fånga de typer av ögonblick som är svåra att återskapa.
 

Jag drömmer om att i framtiden kunna utöka verksamheten för att samtidigt kombinera den med mitt stora reseintresse, och på så sätt få fotografera hästar och deras människor världen över.

 
 

Tjänster

 

Som hästfotograf och ridsportfotograf är mina kunder allt från privata hästägare och mindre ridklubbar till större företag och reklambyråer. Inga uppdrag är för stora, eller för den delen för små. Jag fotograferar på plats hemma hos er, eller på gemensamt utvalt ställe, helt utan köptvång. Bilder väljer ni i lugn och ro ut i efterhand.

Jag utför även kommersiella uppdrag, där jag antingen fotograferar nya bilder till er och er verksamhet, eller går igenom mitt arkiv för att leta fram bilder som passar era önskemål.

 
 
 

Priser

 

Aktuell prislista kan laddas ner via länken nedan.
För privata bokningar eller kommersiella uppdrag, vänligen kontakta mig för att begära en offert.